Již po týdnu můžete v závislosti na typu a stupni vašeho onemocnění začít 
vnímat ustupující bolesti v zádech, kloubech, nohou i šíji.
Průběh léčby je jeden měsíc a vhodné je kůru zopakovat po 6 měsících, 
tedy 2x do roka.To je způsob, jak obnovit „mazání“ kloubů.
Promíchejte a nechte stát až do rána (mimo lednici).
Mnoho lidí tomuto receptu nevěří, protože se jim zdá až příliš jednoduchý. 
Obracejí se na drahou a devastující chemii, která stejně moc nepomáhá. 
Kdo z přátel tento recept vyzkoušel, mi potvrdil opravdu viditelné změny.
Proč je želatina tak dobrá pro klouby? Želatina je produkt živočišného původu, 
který se získá zpracováním pojivové tkáně hovězího skotu – 
šlach, kostí a chrupavek a tím se získá kolagen v té nejčistší podobě.
Ten má pozitivní vliv na stav našich vnitřních vláken a malých cév. Obsahuje dvě aminokyseliny: prolin a hidrosiprolin, které mají pozitivní vliv na obnovu pojivové tkáně. Želatina je schopna podpořit růst a rozsah pojivové tkáně, což je velmi důležité u nemocných kloubů.

Želatina je užitečný produkt pro zlepšení zdraví:
Posiluje klouby a srdeční sval
- Zlepšuje metabolismus
Zvyšuje duševní schopnosti
- Udržuje zdravou pleť
- Dodává pružnost a pevnost šlach a vazů
- Brání vzniku osteoporózy a osteoartrózy
- Vede ke zlepšení růstu a struktuře vlasů a nehtů
- Nenahraditelná při dysplazii.

Pakliže sedíte celé dny u počítače, taháte na jedné straně malé děti, nosíte těžké nákupy, jste často ohnutí při úklidu, nemůžete sportovat, máte dědičně nedostatek kolagenu, pociťujete bolesti zad a kloubů nebo je vám už pře padesát, zkuste tento nekomerční recept a uvidíte sami. Můžete jen získat.